Apotheek Wyborgh wordt een Servicepunt – Apotheek Wyborgh – Westervoort

Services van uw apotheek

Bij Apotheek Wyborgh bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

 

Apotheek Wyborgh wordt een Servicepunt

Datum: 25-11-2022

Betreft: Apotheek Wyborgh wordt een Servicepunt

Geachte heer/mevrouw,

Om in de huidige tijd de gewenste service en continuïteit te kunnen blijven bieden heb ik besloten om per 1 januari 2023 de apotheek over te dragen aan apotheekorganisatie BENU. De apotheek zal vanaf 1 januari 2023, verbonden aan BENU Apotheek Rozet, doorgaan als servicepunt onder de naam BENU Apotheek Servicepunt Wyborgh.

Goede zorg

Een nieuwe eigenaar, maar met vertrouwde uitstraling en vertrouwde gezichten. Uw apotheek blijft op hetzelfde adres en telefoonnummer bereikbaar. U krijgt gewoon via uw BENU Apotheek Servicepunt Wyborgh uw medicijnen en persoonlijk advies.

Uw gegevens gaan over

Op 1 januari 2023 zal er een zorgvuldige overdracht van uw klantgegevens plaatsvinden, waardoor Servicepunt BENU Apotheek Wyborgh aan u de goede zorg kan blijven leveren die u gewend bent. De Algemene Verordening Gegevensbescherming geeft u het recht om bezwaar te maken tegen het overdragen van uw medicijndossier (persoonsgegevens). Mocht u hier bezwaar tegen hebben dan kunt u dat doorgeven aan de apotheek vóór 28 december 2022. Dan kunnen wij u een fysieke kopie van uw dossier meegeven of het dossier opsturen naar een andere apotheek en zullen we uw dossier verwijderen. Neem een kijkje op www.benu.nl/uw-privacy voor meer informatie over hoe BENU omgaat met uw persoonsgegevens.

Overdracht

Tot 1 januari zullen wij werkzaam zijn in Apotheek Wyborgh om zorg te dragen voor een goede overgang naar de nieuwe situatie. Tot slot wil ik u graag bedanken voor het gestelde vertrouwen de afgelopen tijd in de medewerkers en mij. Ik ben blij om met BENU Apotheek Rozet een partij te hebben gevonden waaraan ik met een gerust hart de zorg van mijn patiënten kan overdragen en die mijn ambities in de toekomst kan voortzetten.

Wij staan graag voor u klaar

Heeft u vragen? Bel 026-3120502 of stuur een e-mail naar info@apotheekwyborgh.nl. Wij helpen u graag.

Met vriendelijke groet,

Daniel Eikema, eigenaar apotheek Wyborgh

Mede namens Amela Hozo en Margreet Sanders – Benning, apothekers BENU Apotheek Rozet

Apotheek Wyborgh

Dorpsplein 67

6931CZ Westervoort

Telefoon: 026-3120502

E-mail: info@apotheekwyborgh.nl

BENU Apotheek Rozet

De Rosmolen 11

6932 NA Westervoort

Telefoon: 026-3120615

E-mail: rozet@benu.nl

Openingstijden BENU Apotheek Servicepunt Wyborgh

Maandag tot en met vrijdag van 8.45 tot 17.30 uur

Met BENU bedoelen we BENU Apotheken B.V. (Kvk 30166253, statutair gevestigd in Maarssen) of een apotheek die zich presenteert onder de naam en uitstraling van BENU en waarin BENU Nederland B.V. (KvK 30094693) een (indirect) belang heeft of waarmee BENU Nederland B.V. een franchiseovereenkomst heeft gesloten.