Kluisjes – Apotheek Wyborgh – Westervoort

Services van uw apotheek

Bij Apotheek Wyborgh bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

 

Kluisjes

Afhaalkluisjes bij Apotheek Wyborgh

Medicatie ophalen wanneer het u uitkomt

Inschrijven

Als u gebruik wilt maken van onze afhaalkluisjes kunt u zich inschrijven bij onze apotheek aan de balie of door ons een e-mail te sturen. U dient in het bezit te zijn van een mailadres. U ontvangt een gratis mail met de vermelding van uw afhaalcode en kluisjesnummer, zodra uw medicijnen voor u klaarliggen. Met deze code heeft u 24 uur per dag toegang tot uw geneesmiddelen. De voordelen:

 • Geen wachttijden.
 • U bepaalt wanneer het u uitkomt om uw medicijnen op te halen.

Hoe werken de afhaalkluisjes precies?

1. Inschrijven
U stuurt ons een e-mail en geeft aan dat u gebruik wil maken van de afhaalkluisjes. U dient er voor te zorgen dat onze apotheek altijd uw juiste e-mailadres heeft. Tussentijdse wijzigingen kunt u doorgeven per mail of aan de balie.

2. Geneesmiddelen klaarzetten
Na ontvangst en verwerken van het recept worden de geneesmiddelen zo snel mogelijk klaargezet in het kluisje. Als u gebruik maakt van onze herhaalservice kan deze medicatie ook in een kluisje worden geplaatst.

3. Afhaalcode via mail
U ontvangt een gratis mail op het moment dat de medicatie klaar staat in de kluis. Hierin staat uw afhaalcode. U wordt verzocht om binnen 7 dagen na plaatsing van uw medicatie in het kluisje de medicatie op te halen.

4. Geneesmiddelen ophalen uit de afhaalkluis
Door de pincode in te toetsen op het scherm wordt het luik geopend en kunt u, uw zakje met medicatie uit het kluisjessysyteem nemen.

Als u gebruik wil maken van het kluisjes-afhaalsysteem, gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden.

Voorwaarden

 • uw pakket blijft 7 dagen liggen in het kluisje. Wilt u langer de tijd hebben om het op te halen, laat het ons dan weten.
 • Vanwege veiligheidsoverwegingen kunnen niet alle medicijnen in de kluisjes. De volgende medicijnen doen we er niet in:
  • slaap- en kalmeringsmiddelen
  • Opiumwetgeneesmiddelen (denk aan morfine)
  • overige verslavingsgevoelige medicatie (denk aan ADHD-medicatie, antidepressiva)
  • koelkastartikelen
 • vanwege de grootte van de kluisjes zullen sommige producten er niet in passen (denk aan incontinentiemateriaal)
 • op het moment dat wij de medicatie in de kluis hebben geplaatst en u daarover hebben geïnformeerd, zien wij het als afgeleverde medicatie en bent u zelf verantwoordelijk voor wat er met het pakket gebeurd