Apotheek servicepunt Giesbeek – Apotheek Wyborgh – Westervoort

Services van uw apotheek

Bij Apotheek Wyborgh bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

 

Apotheek servicepunt Giesbeek

Apotheek servicepunt Giesbeek opent haar deuren

Haal vanaf januari uw medicatie weer op in Giesbeek. Apotheek Wyborgh uit Westervoort opent een servicepunt op de vertrouwde locatie, waar in september de vorige uitdeelpost definitief werd gesloten.

Veilig medicatie afhalen in tijden van corona vraagt wel om een andere aanpak. Langskomen kan alleen op afspraak. De ingang is niet via woonzorgcentrum Binnenrijk, maar aan de Burgemeester van Rielstraat. Daarnaast gelden de algemene coronamaatregelen, zoals thuis blijven bij klachten, afstand houden en een mondkapje dragen.

In februari komen ook afhaalkluisjes. Daar kan 24 uur per dag 7 dagen in de week medicatie worden afgehaald. De apotheek bezorgt ook gratis uw medicatie aan huis.

Er kan gebruik worden gemaakt van een handige overstapservice. Dit betekent dat de nieuwe apotheek alles regelt met de huisarts, ziekenhuis, zorgverzekeraar en oude apotheek.

Vragen? Bel dan met 026-3120502 of kijk op www.apotheekwyborgh.nl